Jókay Nikolett

Termékcsoport vezető kereskedelmi áruk, építőanyagok
1037 Budapest
Montevideo u. 4.
Tel. +36 1 430 8539
Fax + 36 1 430 8599
nikolett.jokay@railcargo.com

Építőanyagok

Profikkal az úton

Cement, mész, gipsz, gipszkartonlapok, szigetelőanyagok, csempék, üvegáruk, agyag, kaolin, homok, kavics, sóder, kréta, só és kén; rengeteg építőanyag van, amelyet fuvarozni kell és ez széleskörű szakértelmet igényel. Ezeket a fuvarozásokat profi szakembereink az igényeknek megfelelően rendezik és gondoskodnak a gyors és költségoptimalizált továbbításról.

Az adott termék jellegének megfelelően különböző kocsitípusokat alkalmazunk, Za típusú kocsikat folyékony márványliszthez, silóvagonokat porszerű árukhoz, T-kocsikat gravitációval üríthető árukhoz, vagy H-kocsikat raklapos áruk esetében, de természetesen a darabáruk is nálunk vannak a legjobb kezekben.

A fentieken túlmenően egész Európára kiterjedő raktárhálózatot kínálunk ügyfeleink számára, ahonnan az áruk végső elosztása is kivitelezhető.

Szolgáltatásaink

  • ajánlatok építési területekre, raktárakra, silókra és közúti szállítási logisztikára
  • nagy építkezések tervezése, irányítása saját építőipari logisztikai szakemberek közreműködésével
  • építési területek optimalizálása a telephely/szállítás funkció segítségével
  • a megfelelő eszközök kiválasztása, pl. speciális konténer és rakománybiztosítás.

Természetesen háztól-házig terjedő szállításokat is szervezünk, elő- és követő futás kamionnal, vagy továbbfuvarozás hajóval, mindezek ajánlatunk szerves részét képezik. Kiváló partnerkapcsolataink világszerte lehetővé teszik a hatékony és zavartalan lebonyolítást.