Pesti Balázs

Termékcsoport vezető vegyipar és ásványolajtermékek
1037 Budapest
Montevideo u. 4.
Tel. +36 1 430 8515
Fax + 36 1 430 8599
balazs.pesti@railcargo.com

Vegyiáruk

Veszélyes árut biztonságosan a sínen

Ásványolaj, gáz, karbonátok, vagy a vegyi- és műtrágyaipar egyéb árui nálunk biztos kezekben vannak, mivel a vegyipar veszélyes áruinak vasúti fuvarozására szakosodtunk. A nemzeti és nemzetközi biztonsági előírások szigorú betartásával fuvaroztatunk egyedi kocsikban, kocsicsoportokban, vagy irányvonatokban. Kívánság szerint egész Európán át egészen a FÁK-országokig.

Hosszú évek óta nagy ügyfeleink közé tartoznak úgy a finomítók, mint a kereskedők. Szakembereink minden fuvarozással kapcsolatos kérdésben támogatják, segítik őket, a közös tervezési szakasztól kezdődően az alkalmas eszközök megválasztásán és a fuvarozás lebonyolításán át a futásfelügyeletig és a végső elosztásig.

Szolgáltatásaink

  • veszélyes áruk fuvarozása (Európában és és FÁK-országokban), beleértve a veszélyes áruk átfejtését, ill. átrakását széles nyomtávú kocsikból normál nyomtávú kocsikba és ellenirányban
  • egyedi kocsik költségkímélő összefogása irányvonatokban
  • a vegyipari ágazat, megfelelő speciális adottságok és előírások legjobb szakismerete
  • magán tartálykocsik diszponálása
  • futásfelügyelet

A vasúti fuvarozás számára a fentieken kívül természetesen valamennyi kapcsolódó logisztikai szolgáltatást biztosítunk, így például a tartályokban történő közbenső tárolást, vagy átrakást és elosztást is.