Rail Cargo Logistics - Hungaria

1037 Budapest
Montevideo u. 4.
Tel. +36 1 430 8500
Fax +36 1 430 8599
office.rcl.hu@railcargo.com

A Rail Cargo Logistics - Hungaria-ról

A Rail Cargo Logistics - Hungaria – a Rail Cargo Group tagja – az agráripari termékek, autóipar, építőipari anyagok, vegyipar, kereskedelmi áruk, faáruk, fémáruk, papíráruk, ócskavas és speciális fuvarozások területén nyújt teljeskörű szolgáltatásokat.

A logisztika új generációja

A Rail Cargo Logistics - Hungaria minden fuvarozási területen partnerei rendelkezésére áll. Központi tevékenysége a vasút mint környezetbarát szállítási mód. Foglalkozunk azonban vízi, közúti, légi és intermodális szállítással is. Ezen kívül egy nemzetközi szinten tevékenykedő logisztikai szolgáltató valamennyi feladatát ellátjuk saját logisztikai központunk közreműködésével Győrszemerén.

A Rail Cargo Group több mint 50 telephelyből álló, kiterjedt logisztikai hálózattal rendelkezik az Északi-tenger, a Fekete-tenger és a Földközi-tenger között, és ezáltal Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatója. Kollégáink több évtizedes tapasztalata és a legmodernebb technológiák a logisztika új generációját teremtik meg. Partnereink érdekében a szakértelmet az elhivatottsággal kapcsoljuk össze és testreszabott vasúti logisztikai megoldásokat kínálunk.

A Rail Cargo Logistics - Hungaria Kft. a Rail Cargo Logistics - Austria GmbH száz százalékos leányvállalata. 1972-ben alapították Raabersped Kft. néven.

Általános Szállítmányozási Feltételek

A Rail Cargo Logistics - Hungaria a

Magyar Általános Szállítmányozási Feltételek

alapján dolgozik.