Rail Cargo Logistics - Hungaria

1037 Budapest
Montevideo u. 4.
Tel. +36 1 430 8500
Fax +36 1 430 8599
office.rcl.hu@railcargo.com

Fotó 

Logitrans Isztanbulban

Rail Cargo Group a Fuvarozás és logisztika szakvásáron

2016.11.24.

Immár tizedik alkalommal rendezték meg a fuvarozás és logisztika szakvásárt 2016. november 16. és 18. között Isztanbulban (Törökország). A termékek és szolgáltatások széles skáláját mutatták be az értéktermelő folyamatban a logisztika, telematika és fuvarozás területén. Törökországi székhellyel a Logitrans ideális hidat képez Európa, Ázsia és Oroszország között.

Siker a török piacon

A Rail Cargo Group már évek óta jelen van a török piacon. A Rail Cargo Logistics saját szállítmányozó leányvállalattal és operátor összeköttetésekkel optimális hálózatot kínál vasúton Közép- és Nyugat-Európa között. Újabb jelentős stratégiai lépés következik: 2017-től kibővül a vasút-logisztikai szolgáltatás. A Török Vasutakkal (TCDD) történő együttműködés a jövőben tovább mélyül.

Saját stand

A Rail Cargo Group munkatársai a Logitrans-on lehetőséget kaptak arra, hogy bemutassák széleskörű portfóliójukat és jelenlegi tevékenységüket Törökországban a széles szakmai publikumnak. Több mint 200 kiállítóval és 15.000 látogatóval a vásár jelentős esemény az ágazatban és fontos az ügyfelekkel, partnerekkel és szakértőkkel történő kapcsolattartásban. Az osztrák stand részeként a Rail Cargo Group a helyszínen mutatta be teljes szolgáltatási palettáját.