Rail Cargo Logistics - Hungaria

1037 Budapest
Montevideo u. 4.
Tel. +36 1 430 8500
Fax +36 1 430 8599
office.rcl.hu@railcargo.com

Menedzsment változások a Rail Cargo Groupnál

2016.01.01.

2016 januárjától a következő változások léptek életbe a Rail Cargo Group menedzsmentjében:

Reinhard Bamberger és Georg Kasperkovitz 2015. december 31-i hatállyal lemondott elnökségi mandátumáról a Rail Cargo Austria AG-nál. 2016. január 1-től a Rail Cargo Group vezetésének két elnökségi tagja van: Erik Regter és Ferdinand Schmidt.

Ezen kívül a következő menedzsment változásokról szeretnénk Önöket tájékoztatni:

Rail Cargo Logistics

Vasúti szállítmányozási területen Bernhard Hoffmann a Rail Cargo Logistics - Germany ügyvezetőjeként támogatja a Rail Cargo Groupot a német piac további kiépítésében. Klaus Zwinz és Osman Erol irányítja a Rail Cargo Logistics - Austria GmbH (az egykori Express-Interfracht) üzleteit Európa 18 országában jelenlévő leányvállalataival együtt.

Reinhold Pölzl a Rail Cargo Logistics GmbH ügyvezetői teendői mellett Business Unit menedzserként átveszi az ásványolaj, agrár, vegyi és környezetvédelmi termékcsoport vezetését.

Rail Cargo Operator

A vasúti operátori ügymenetben Gerhard Kratochwil a Rail Cargo Operator - Austria GmbH második ügyvezetőjeként Max Kindler mellett átveszi az Európán belüli nagyforgalmú shuttle vonatok közlekedtetésének intenzívebbé tételéhez kapcsolódó feladatokat.

A Rail Cargo Group működése sikeres és vezető szerepet tölt be nemzetközi logisztikai területen. Új, erős vezetői csapattal és elkötelezett munkatársainkkal továbbra is az európai gazdaság erős és megbízható partnerei vagyunk és éllovasként új mércét állítunk fel vasúti árufuvarozásban.